Ви є тут

Marina Zelenska

Зображення користувача Marina Zelenska.

Main profile

провідний інженер
Contact information: 
(097)9524088, marry2205@yandex.ru

Full profile

Selected publications: 

 

  1. Барштейн В.Ю., Зеленская М.В., Сабибин О.В. Отходы углекислотной экстракции – сырье для создания функциональных продуктов. Сб. научных труд. Межд. науч.-техн. конф. «Экологическая и техногенная безопасность. Охрана водного и воздушного бассейнов. Утилизация отходов» (11-15.06.2007 г., Бердянск).-Харьков.-2007.-т.2.-С.347-356.
  2. Барштейн В.Ю., Зеленская М.В., Сабибин О.В. Побочные продукты процесса экстрагирования жирорастворимых веществ в создании функциональных продуктов. Тез. докл. Межд. науч.-техн. конф. «Химия и технология жиров», 29 сентября – 3 октября 2008 г., г. Алушта, С. 38-39.
  3. Котурбаш Р.Й., Нейко В., Саморіз Л.М., Бережницька Т.Г, Бурлака О.М, Зеленська М.В. Безпечність соєвої дієтотерапії при лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту// Лікарська справа.- 2010 р.
  4. Науменко В.Д., Сорочинський Б.В., Количев В.І., Зеленська М.В., Секан А.В., Орловський О.О. Ізофлавони сої та їх біологічні властивості// Проблеми харчування.-2011.
  5. ДСТУ 5024:2008 Вироби кондитерські.  Методи визначення кислотності та лужності. Барштейн В.Ю., Зеленська М.В., Кожанов Ю.Г.,Бут С.А
  6. ДСТУ 5023:2008 Кондитерські вироби борошняні. Метод визначення здатності до намокання. Барштейн В.Ю.,Зеленська М.В., Кожанов Ю.Г., Бут С.А
  7. ДСТУ 5025:2008 Вироби кондитерські.  Метод визначення масової долі загальної сірчистої кислоти. Барштейн В.Ю., Зеленська М.В., Кожанов Ю.Г., Бут С.А